Compatibele versies
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 godz. 40 min
Pollo teriyaki
30 Min
Adobo con carne
50min
Camarones al ajillo
25 Min
Salteado asiático con noodles TM6
45 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min