Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de jitomate, en cuartos
- 320 g de cebolla blanca, en trozos
- 6 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de hierbas finas
- 2 hojas de laurel secas
- Voeding
- per 520 g
- Calorieën
- 1832.5 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 97.3 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 25.4 g
- Natrium
- 2418.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa cátsup
25min
Chorizo norteño
30 Min
Papitas negras
55 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Chorizo de champiñones
20min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Galletas “Levain Copy Cat”
1h 20min
Salsa verde cocida
30 Min
Caldo de queso
40 Min
Salsa martajada
50 Min
Bolitas de nuez
30 Min