Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de jitomate, en cuartos
- 320 g de cebolla blanca, en trozos
- 6 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de hierbas finas
- 2 hojas de laurel secas
- Voeding
- per 520 g
- Calorieën
- 1832.5 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 97.3 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 25.4 g
- Natrium
- 2418.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chorizo de champiñones
20 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Chamoy
20 Min
Sal de jamaica
1 Std.
Agua de jamaica
20 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Salsa martajada
50min