Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g de agua
- ½ cdita de sal, o al gusto y un poco más
- 200 g de arroz basmati
- 400 g de pechuga de pollo, sin piel, en trozos (2-3 cm), salpimentados
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 250 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de puré de tomate
- 1 cdita de paprika
- ½ cdita de comino en polvo
- 180 g de pimientos rojos, en trozos (2 cm)
- 60 g de aceitunas verdes deshuesadas
- ½ cubo de caldo de pollo, desmenuzado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1012 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.
Carne de res a la jardinera
40min
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40min
Pescado con salsa de morrón
45min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Tagine de pollo con narajas caramelizadas
35 Min
Filete de res con almendras
30 Min
Cacerola de pollo
30 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 Min