Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para rociar
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de camarones medianos crudos, limpios y desvenados
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 1 - 2 pizca pimienta negra molida y un poco más para espolvorear
- 360 g de sandía, cortado en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
- 80 g de pepino, en rebanadas (aprox. 24 rebanadas 2 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 690 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min
Sándwich alto en proteína
20 min
Sashimi de betabel
15 min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 min
Pasta Navideña con rajas y jitomate
30 min
Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta
30 min
Tostadas de ensalada de pollo con jocoque griego
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25 min
Tostadas de jícama con tinga de pollo
30 min