Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu plus pour huiler et pour la finition
- 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 150 g d'asperges vertes, épluchées (max. 14 cm de longueur)
- 2 gousses d'ail, hachées
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de base pour pain
24h 5min
Sabayon classique
15 min
Sablés à l’ananas
Geen beoordelingen
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1h 30 min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3h
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Potage façon minestrone
50 min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1h
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Sauce béarnaise
15 min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1h 10 min