Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux ou en quatre
- 500 - 600 g d'eau, à ajuster en fonction de la texture désirée
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café bombée de fond de légumes - 50 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 50 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de fromage frais (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe hongroise aux champignons
30 min.
Minestrone
45 Min
Mayonnaise
5 min.
Sauce béchamel
15min
Pain de viande
1h 20min
Soupe au potiron
35min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40 min.
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1h
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Soupe de pois chiches aux épinards
40 min.
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min