Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
of 80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 200 - 250 g kurek, świeżych, oczyszczonych
- 250 g ryżu do risotto, np. arborio
- 80 g białego wina, wytrawnego
- 560 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- natka pietruszki, świeża, świeża, posiekana, do posypania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1759.1 kJ / 420.4 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 57.2 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z burakami i balsamico
40min
Risotto z boczkiem i cukinią
40min
Risotto z boczniakami i szampanem
35min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Szafranowe risotto ze szparagami
35min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40min
Risotto z grzybami
1h 5min
Risotto z cukinii
45min
Risotto z cukinią i serem feta
30min
Risotto dyniowe z boczkiem
35min
Risotto szparagowe
20min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45min