Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa, verduras y filete
- 700 g de jitomates, en cuartos
- 100 g de agua
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 hojas de albahaca fresca, grandes
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
40
g de aceite de oliva extra virgen
of 40 g de mantequilla con sal - 100 g de cebolla, en cuartos
- 6 medallones de filete de res, aprox. 200 g c/u, 2 cm grosor
- 2 cdas de albahaca seca, o al gusto
- 1 cda de sal fina, o al gusto
- 250 g de espárragos verdes
- ½ cda sal fina, al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, al gusto
- 2 cdas de fécula de maíz
Arroz
- 400 g de arroz basmati
- 630 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo o 1 cubito
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de almendras fileteadas, tostadas
- 100 g de arándanos deshidratados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2731 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 2930 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Arroz primavera
40 min
Pechuga de pollo jugosa con arroz a la hierbabuena
30 min
Sal de tomillo
5min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Pollo en salsa de almendras
2 Std.
Salmón con hongos y puré de papa
45 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min