Apparaten en Accessoires
Lemon meringue tart
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 30min
8 slices
Ingrediënten
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing200 g
-
flour340 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon filling
-
sugar150 g
-
lemon zest only1
-
egg1
-
egg yolks4
-
freshly squeezed lemon juice110 g
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
Meringue topping
-
sugar160 g
-
egg whites4
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 slice
Eiwitten
8 g
Calorieën
2178 kJ /
521 kcal
Vetten
27 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
62 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Profiteroles
2u. 15min
Marzipan
10min
Lemon Posset
2u. 40min
Frangipane Cake
1u. 45min
Lemon Meringue Pie
2u. 30min
Quiche Lorraine
45min
Pear Frangipane
1u. 30min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2u. 10min
Pear Frangipane
1u. 30min
Custard
15min
Apple Crumble Cake
1u. 10min