
Apparaten en Accessoires
Lemon meringue tart
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 30min
8 slices
Ingrediënten
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing200 g
-
flour340 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon filling
-
sugar150 g
-
lemon zest only1
-
egg1
-
egg yolks4
-
freshly squeezed lemon juice110 g
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
Meringue topping
-
sugar160 g
-
egg whites4
-
salt1 pinch
Voeding per 1 slice
Calorieën
521 kcal /
2178 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
62 g
Vezels
0.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland