Compatibele versies
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 2 pizcas de sal
- 50 g de agua
Bavarois de betabel
- 18 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua
- 500 g de betabel cocido, en trozos (3 cm)
- 2 pizcas de pimienta de cayena molida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 3 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 200 g de salmón ahumado en rebanadas finas
- eneldo fresco para decorar
- aceite, el necesario para engrasar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1675 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 994 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas argentinas
1 Std. 50 Min
Lasaña de calabacita y jitomate
4h 10 min
Tinga de pollo
30min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Mousse de chocolate
1h
Mocha frappuccino de calabaza
20 Min
Barras de chocolate blanco
Geen beoordelingen
Champurrado
25min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Ensalada de surimi
10min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30min
Spaghetti alla putanesca
40min