Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm)
- 250 g fresh milk
- 50 g butter, cut in cubes
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 50 g Emmental cheese, grated (optioneel)
- 50 g Parmesan cheese, grated (optioneel)
- 250 g mozzarella cheese, shredded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Stir-fry Chayote
25 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Lemon Caper Aioli
10min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Blueberry cheesecake ice cream
14h 35 min
Lemon Caper Aioli
10min
Steamed Siew Mai
5 godz.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min