Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Icing
- 250 g sugar
- 50 g heavy cream, 35% fat
- 180 g white chocolate, for cooking, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, cut in pieces, room temperature
- 100 g mascarpone
Whipped Cream
- 400 g heavy cream, 35% fat, chilled
- 15 g stabilizer for whipping cream
Cake and Decoration
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
- 350 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 150 g sugar
- 100 g brown sugar
- 1 ½ tsp vanilla extract, natural
- 6 large eggs
- 200 g whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp salt
- 500 g mixed fruits, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 104 mg
Alternatieve recepten
Crème Caramel (Flan)
3h
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
Geen beoordelingen
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Geen beoordelingen
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Dragon's Beard Candy
2h 5min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 Min
Party popcorn
1h
Double Vanilla Ice Cream
12h
Raspberry Ripple Ice Cream
15h