Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 899 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 276.8 mg
Alternatieve recepten
Vasitos de mandarina y chocolate
40 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 godz. 50 min
Zanahorias de hojaldre
45 Min
Tartaletas de cebolla con salmón
1 Std. 15 Min
Huevos a la húngara
45 Min
Marañuelas de Avilés
3 Std. 15 Min
Dip de queso, atún y pasas al oporto
2 godz. 5 min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
1 Std. 15 Min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2 Std. 30 Min
Vinagreta de frutos secos
5min
Magdalenas de queso
30 Min