Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 899 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 276.8 mg
Alternatieve recepten
Crema de galletas al caramelo
4 Std. 15 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Trufas de ron y canela
1h 15 min
Leek Quiche
1h 20 min
Paté de dátiles y queso
5 min
Muffins de cerveza negra
30min
Pastel de carne oriental
1h
Scones con pasas y nueces
30min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2h
Galletas saladas con aceitunas, nueces y parmesano
1h
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1h 45min