Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
-
500
g de cebolla en octavos
of 500 g de cebolla roja en octavos - 20 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1891.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 godz. 10 min
Panecillos de agua
2h
Bollitos de aceite
40 min
Tarta tatin de tomates
1 godz. 10 min
Biscuit de turrón
6 Std. 15 Min
Corona de almendra
35 min
Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla
1 godz. 5 min
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1 Std. 40 Min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4h 15 min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 min