Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux al eneldo
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 4 huevos (de 50-60 g)
- 2 ramitas de eneldo fresco (solo las hojas)
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de semillas de sésamo
Relleno
- 50 g de alcaparras
- 200 g de trucha ahumada en trozos
- 250 g de queso cremoso
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 445 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 178.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones de carrilleras con setas
2 godz.
Turrón de brie
2h 15min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Minicakes de chocolate
1h 45min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Canapés de pan negro y salmón
3 godz.
Pionono de salmón
1 Std. 50 Min
Biscotti de aceitunas y tomillo
1h 30min
Saquito de camembert
30min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Brazo de gitano con gambas y queso
3 godz.