Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 100 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 2 cucharadas de ron (optioneel)
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 100 - 120 g de azúcar (al gusto)
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
of 1 cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de mantequilla
- 120 g de azúcar glas y ½ cucharadita para espolvorear
- 350 g de mantequilla, blanda en trozos (y un poco más para engrasar)
- 120 g de leche
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
of 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje
- 500 g de frutos rojos frescos variados (arándanos, frambuesas, fresas en trozos, moras, etc.)
- 250 - 300 g de fondant blanco
- 2 - 3 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 8 raciones
- Calorieën
- 25727 kJ / 6154.8 kcal
- Eiwitten
- 53.1 g
- Koolhydraten
- 754.9 g
- Vetten
- 324.5 g
- Verzadigd vet
- 187.8 g
- Vezels
- 28.4 g
- Natrium
- 1275.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natillas (Espesar)
15min
Coliflor y huevos duros gratinados
35 Min
Crocanti de cacahuetes
1h 30min
Ensalada de sepietas y patata
1h
Pastel de queso crema y arándanos
6 Std. 40 Min
Enciende la magia
1h
Menú: Dip de huevo y jamón. Espaguetis y calabacín con pollo marinado. Volcanes de chocolate con salsa de naranja
1h
Bombas crujientes de crema
5h 30min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Crocanti de cacahuetes
1h 30min
Pincho de frutas con minigofres crujientes
30min
Crema pastelera (Espesar)
15min