Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olej kokosowy, do natłuszczenia formy keksowej (patrz wariant)
- 200 g żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
- 450 g wody, letniej, plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
- 10 g soli
- 500 g mąki żytniej razowej (patrz wariant)
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 385.2 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 177.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z suszonymi śliwkami
16h 30min
Żytni zakwas chlebowy
96 Std.
Chleb pszenny na zakwasie
12h
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami
5h 10min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pięcioma ziarnami
18 godz. 45 min
Chleb czworaczek
1h 30min
Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim
17 godz. 20 min
Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
16 Std.
Chleb codzienny na zakwasie
12h
Chleb żytni na zakwasie
17 godz. 25 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 godz. 20 min
Pszenno-żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z maślanką i słonecznikiem
18 godz. 45 min