Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g rabarbaru, świeżego, pokrojonego na 1 cm kawałki
-
700
g cukru żelującego 1:1
of 350 g cukru żelującego 2:1 - 50 g soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego
- 1 ½ - 2 łyżeczki wody z kwiatów pomarańczy
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 4024.3 kJ / 961.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 246.1 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 13.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Powidła wiśniowe
1h 55 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1h 30min
Powidła owocowe
1h 35min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45min
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
45min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20min
Dżem z jabłek i kiwi
40min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25min
Powidła śliwkowe
2h