Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zapallitos rellenos
- 6 zapallitos redondos (de aprox. 130-140 g c/u)
- 75 g de cebolla en trozos
- ½ de chile verde fresco sin semillas (optioneel)
- 1 cucharada de coco rallado (optioneel)
- 60 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de comino molido
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 1000 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 150 g de arroz de grano largo
- 1 diente de ajo
- 250 g de carne picada mixta
- 1 cucharada de salsa de soja
- 75 g de crema
Salsa
-
50
g de puerro en rodajas (solo la parte blanca)
of 50 g de cebolla en rodajas (solo la parte blanca) - 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 50 g de agua
- 2 quesitos en porciones tipo Adler®
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1871 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina
1h 30min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Ñoquis de papa
1h 30min
Ñoquis con salsa rosa
2h 25min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min
Salsa criolla
5 min