Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peceto
- 2 cucharadas de mostaza
- 1000 g de carne peceto en un trozo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de orégano fresco
- 1 cucharada de hierbas frescas variadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 1 diente de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de morrón rojo o una mitad roja y una verde en cuartos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 750 g de tomates en mitades
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Budín de mandarinas
55min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Budín de naranja
1 Std.
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Pastel de papa
1h 10min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min