Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
of 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3153 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 69 g
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina
1h 30min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20 min
Pastel de papa
1h 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Budín de mandarinas
55min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Locro
25h 15 min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Budín de naranja
1h
Salsa criolla
5min