![Salsa criolla Salsa criolla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b6501112-b63a-461d-aeb9-d1f5691c02a2/Derivates/48fafc09-25f6-4ef2-b325-933b7a09ffdd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 morrón rojo en trozos
- 1 morrón verde en trozos
- 2 tomates en cuartos
- 1 cebolla en cuartos
- ½ taza de hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de girasol
- 50 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal a gusto
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida a gusto
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 4415 kJ / 1055 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 100 g
Alternatieve recepten
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Empanadas de humita
1h 30min
Tarta Pascualina
1h 30min
Postrecitos de dulce de leche
2h 20 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Budín de naranja
1h
Empanadas de carne
1 godz. 50 min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1hod. 45min
Pepitas
55min
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min
Chipa
30 min
Budín de mandarinas
55min