Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos (reservar la parte verde y tierna de los tallos)
- 800 g de bondiola de cerdo en cubos (aprox. de 2 cm)
- 150 g de cerveza negra
- 60 g de salsa barbacoa
- 5 granos de pimienta blanca
- 30 g de azúcar moreno oscuro
- 1 cucharadita de ají molido
- 2 pellizcos de sal
- 1 manzana pelada, sin semillas y cortada en cubitos
Armado
- 15 tapas de empanadas (hojaldradas o criollas)
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa criolla
5min
Licuado de banana y dulce de leche
5min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Chipa
30 Min
Galletitas de manteca
50 Min
Budín de naranja
1 Std.
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min
Empanadas de carne
1 godz. 50 min