Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wasser
- 4 Eier
- 300 g Porree, in Ringen (1 cm)
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 150 g Schinken, gekocht, mager
- 125 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL Senf
- 1 TL Honig
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1555 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 915.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Kohlrabi-Eier-Salat
1 godz. 15 min
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30 min
Gurken-Dill-Milchshake
5min
Möhrennudeln mit Erbsensauce
40 min
Pilz-Gemüse-Topf
35 min
Putenfilet süß-sauer
45 min
Leichter Wurstsalat
10min
Spargel-Weißwurst-Salat
25min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15min