Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Balsamico, hell
- 70 g Öl
- ½ TL Senf
- 2 TL Zucker
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Walnusshälften
- 300 g Emmentaler, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Gouda, in Stücken
- 200 g Trauben, hell, kernlos, halbiert
- 200 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2491 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 Min
Ananas-Lauch-Schichtsalat
8 Std. 30 Min
Radieschen-Apfel-Salat
10min
Käse-Salat
15min
Zupfbrot Flammkuchenart
45min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25 Min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 Min
Brezen-Salat
25 Min
Feta-Wassermelonen-Salat
20 Min
Strammer-Max-Salat
30 Min
Eier-Gemüse-Salat
35 Min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15min