Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Cheddar, in Stücken
- 200 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 20 g Kapern
- 40 g Schalotten, geachtelt
- 50 g Olivenöl
- 80 g Rucola, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3490 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 min
Käse-Kasseler-Salat
20 min
Schinkencreme-Mousse
1 godz. 15 min
Hüttenschmaus
5min
Schinkenaufstrich
10min
Zupfbrot Flammkuchenart
45 min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 min
Brezen-Salat
25min
Trauben-Käse-Salat
15min
Tomaten-Schinken-Schichtsalat
35 min
Überbackenes Brot
20 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10min