Joghurt-Kresse-Dip
TM6 TM5

Joghurt-Kresse-Dip

4.5 (175 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Kresse-Beet abgezupft (5 g)
  • 150 g Joghurt, 3,5% Fett
  • 50 g Frischkäse
  • ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
  • ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
294 kJ / 70 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten