![Joghurt-Kresse-Dip Joghurt-Kresse-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19FBA3CB-2F93-4224-8961-A812E152404A/Derivates/84176A7A-881A-47FA-B1CC-9D545F8F591C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kresse-Beet abgezupft (5 g)
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Frischkäse
- ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 294 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Avocado-Kräuter-Butter
10 Min
Radieschen-Dip
10 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min
Gurkensalat mit Dill-Rahm-Dressing
20 Min
Möhren-Rucola-Dip
40 Min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Kräuterquark
10 Min
Kräuterfrischkäse
5 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Tomaten-Brot-Salat
35 Min