Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brotteig
- 220 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 40 g Zucker
- 40 g Butter
- 40 g Olivenöl
- 1 Ei
- 500 g Mehl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- Olivenöl zum Einfetten
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- 100 g Pecorino, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Zupf-Pizzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 Std.
Bacon-Spieße
1 Std. 30 Min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2 Std.
Frischkäsewürfel
5 Std.
Sandwich-Frischkäse-Kuchen
3sa 40 dk
Gefülltes Brot
1 Std. 20 Min
Mediterrane Pesto-Blume
1 Std.
Schinken-Käse-Scones mit Pastrami
1 Std. 20 Min
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 10 Min
Preiselburger mit Ziegenfrischkäse
2 Std.