Compatibele versies
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g broa de milho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo esparguete preto
- 2 dentes de alho
- 100 g caju
- 50 g passas de uva
- 40 g filetes de anchova, em óleo
- 150 g vinho tinto
- 100 g polpa de tomate
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2762.7 kJ / 660.3 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 93.3 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 828.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 dk
Creme cor de laranja
50 Min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 Min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 Min
Esparguete de maçã com molho de morango - TM5
Geen beoordelingen
Bolinhos de batata-doce com iogurte grego, salmão fumado e cebolinho - TM6
Geen beoordelingen
Salada de pepino tailandesa - TM6
15 Min
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1 Std. 15 Min
Quiche de cebola e tomate seco
45 Min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 Std. 10 Min
Canelones de salmão
1sa
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 dk