Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Natrium
- 199.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo all'arancia e zenzero
10 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Cestini di crema al caffè
4h
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27h
Margarita al cocco
1h
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Crema pasticcera
15 Min
Budino di halloween
2h
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Scarpinasc
9 godz. 30 min
Torta cioccolato, caramello e noci
1 godz. 40 min