Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Natrium
- 199.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6 godz. 20 min
Olio alle erbe aromatiche
360h 15min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15 min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2 Std.
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Caramello fango
20min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Infuso freddo al limone e ibisco
2 godz. 30 min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min