Apparaten en Accessoires
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Sonnenblumenkerne75 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Meerrettich aus dem Glas30 g
-
Balsamico, hell10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zitronensaft5 g
-
Saure Sahne50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
717 kJ /
171 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30min
Bärlauch-Hummus
15min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Avocado-Bärlauch-Dip
10min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1u.
Roter Ziegen-Streich
25min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Kerniger Brotaufstrich
5min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min