Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 900 g de entraña de ternera cortada en 2 trozos, sin la piel que la recubre
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20 min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Goulash
1h
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Galletitas con confites de chocolate
Geen beoordelingen
Budín de mandarinas
55min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Budín de naranja
1h
Salsa criolla
5min