Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 10 g di burro
- 2 scatole di mais dolce, lavato, sgocciolato (peso netto sgocciolato: 570 g)
- 700 g di acqua
- 200 g di panna intera
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale, (dose per 1 l)
- 8 wienerli (circa. 400 g)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- 4 panini (Bürli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3436 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Zuppa di arance e zucca
35 min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 min
Zuppa di riso
50 min
Knöpfli
50 min
Crocchette di pesce persico
Geen beoordelingen
Panini al müesli (dolci)
Geen beoordelingen
Panpepato lucernese
55 min
Quiche di cipolle
1h 15 min
Knöpfli
50 min
Rösti alla bernese
40 min