Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 getrocknete Tomaten
- 3 Stängel Basilikum
- 20 g Pinienkerne
- 100 g Feta
- 1450 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 Hähnchenbrust (ca. 400-500 g)
- 300 g Tomaten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 TL Basilikum
- ½ TL Oregano
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 godz. 20 min
Salat mit Steak-Streifen
35 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 25 min
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 min