![Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9ce98f4d5cd1f9acec2e74f58d88b4e7/Derivates/c2f22cd2fab80131f19015547f9a100339b1838b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon-Chicken-Pops
- 10 g Röstzwiebeln
- 20 g Zucker
- 10 g Salz
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 gestr. TL Knoblauch, gemahlen
- ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 12 Hähnchenunterschenkel (à ca. 130 g)
- 400 g Bacon, in Scheiben (ca. 36 Scheiben)
Whisky-Chutney und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Öl
- 60 g Zucker
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Whisky
- 60 g Apfelessig
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Rauchsalz
- 6 Strauchtomaten
- Kräutersalz zum Würzen
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3361 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1478 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1 Std. 30 Min
Gefüllte Gemüsezwiebeln mit Kartoffelpüree
1h 35 phút
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 Min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 Std. 30 Min
Chivito (Entrecôte-Sandwich)
45 Min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1 Std. 30 Min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Hähnchenbrust Metaxa
1 Std.
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 Min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min