![Espresso-Karamell-Sauce Espresso-Karamell-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C8D67C60-51BB-4044-90DA-5DB21CF34F92/Derivates/714d1617-ac1c-49af-bc5b-e04c17c6afaa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Zucker
- 100 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g Sahne
- 1000 g Wasser
- 1 EL Essig
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 254 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Karamellsauce
1h 30min
Karamellsauce, salzig
20 min
Karamell
30 min
Karamellcreme
2 Std. 35 Min
Salzkaramell-Aufstrich
1h 25min
Eclairs mit Karamellcreme
4 Std.
Erdnuss-Karamell-Tarte
3h 10 min
Vanillejoghurt
12h 30min
Erdnuss-Fudge
2 Std.
Milchreis mit Pudding, Karamellcreme und Beeren
1 godz. 10 min
Karamellsauce
8h
Salzkaramell-Cheesecakes
2 Std.