Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g d'eau
- 150 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 40 g de beurre, coupé en dés
La cuisson
- 1000 g d'eau
- 3 c. à café de sel
- 60 g de bicarbonate de sodium
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 80 g de roquette
- 150 g de tomates cerise, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de mozzarella, coupée en fines tranches
- 1 avocat, coupé en fines lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Spätzles aux girolles
50 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Bretzel
1h 10min
Bun à burger
4h 10 min
Pain pita
1h 30min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Boules de Berlin à la compote de pommes
3h 55min
Bagels pizza
2h 50min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.