Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
Le jour même
- 200 g de lardons
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 100 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 700 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de vinaigre de vin
- 4 saucisses de Strasbourg, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe complète végétarienne
30 min
Minestrone
45 min
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Soupe miso
40 min
Soupe portugaise à la morue
30 min
Velouté de potiron et crevette
35min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 min
Soupe de poulet à l'estragon
25 Min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35min
Soupe rustique
12h
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe danoise aux pois cassés
1h