Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 120 g de poireau, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour servir
- 600 g de légumes variés (pommes de terre, carottes, courgettes, céleri-branche, tomates, blettes, citrouille par ex.), coupés en petits morceaux
- 1000 g d'eau
-
2
cubes de bouillon de légumes
of 2 c. à café bombées de fond de légumes - 1 c. à café de sel
- 120 g de pâtes sèches, type ditalini, ou autres pâtes sèches
- 6 feuilles de basilic frais, ciselées
- 6 - 18 c. à café de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone d'hiver
1 Std. 10 Min
Potage façon minestrone
50 Min
Couscous végétarien
35 Min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Minestrone de légumes verts
1 Std.
Soupe au pistou
40 Min
Minestrone
45 Min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1 Std. 10 Min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.