Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senf
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 939 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 468 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen-Bärlauch-Geschnetzeltes
30min
Putenbraten à l´orange
2h 15min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15 min
Spinat-Dip
10 min
Eiersalat mit Putenbrust
45min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Schmorgurken
30min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Ochsenbäckchen
5h
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10 Std. 45 Min