Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 200 g Fleischwurst, fettarm
- 50 g Cornichons, in Stücken
- 4 Radieschen (60 g)
- 10 g Weißweinessig
-
150
g Joghurt, 1,5% Fett
of 150 g Joghurt, 0,1% Fett - ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 232 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Ruck-zuck-Salat
10 Min
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 min
Hüttenschmaus
5 min
Schinkenaufstrich
10 Min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15 min
Spargel-Weißwurst-Salat
25min
Weißwurstsalat
30min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 min
Fleischsalat
10 Min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15 Min