Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Crème fraîche
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 10 g Senf, mittelscharf
- 15 g Honig
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Milch
- 3 Eier
- 300 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Curry
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 150 g Speckwürfel
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2928 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Bouchées à la Reine
55 min
Wirsing-Pasta
35 min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 godz.
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1 godz.
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40 min
Wirsing-Dinnete
2 Std.
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 godz.
Pfannkuchen mit gemischtem Gemüse
1 godz. 15 min
Panierte Fleischküchle
1 Std. 40 Min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 godz.
Rahmspinat mit Macadamia und Safran
35 min