Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Pck. Pizzateig für ein Backblech, frisch, aus dem Kühlregal (400 g, 24 x 36 cm), z.B. von Tante Fanny
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 170 g Frischkäse mit Kräutern
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 EL Olivenöl
- 60 g Rucola, grob geschnitten
- 125 g Räucherlachs, in Streifen (à 1 x 5 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Grieß-Serviettenknödel
1h 10min
Sattmacher-Pizza
1 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Cranberry-Nuss-Zimt-Schnecken
5 Std. 30 Min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1 godz. 45 min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Gemüsepizza mit Ei
1 Std. 50 Min
Putenbrust mit Rucolapesto
1 godz.
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 min
Mandelwaffeln mit heißen Himbeeren
45 min