Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, di cui 100 g interi e 400 g in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai rasi di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pancetta
- 20 g di burro, non salato
- ½ cucchiaio di succo di limone
- pepe macinato se necessario
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Fagiolini al curry con riso
Geen beoordelingen
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 Min
Crema di zucchine
30min
Torta alla panna
45 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Pizza quattro stagioni
Geen beoordelingen
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Frullato energetico
10 dk