Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro, non salato
- 1 scatola di pomodori, a pezzi (400 g)
- 200 g di panna intera
- 100 g di acqua
- 10 g di farina per pane
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 450 g di polpettine di vitello
- 300 g di carote, pelate, a fette (3 mm)
- 300 g di piselli surgelati, scongelati
- 8 vol-au-vent (circa 280 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Geen beoordelingen
Baguette
3h 45min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 godz.
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Dip di tonno
5min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Pane all'aglio
15 Min
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen
Delizie di mela e meringa
2 Std.
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10 min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min