Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce hollandaise
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 7032 kJ / 1709 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 183 g
- Verzadigd vet
- 110 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1217 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce beurre blanc
20 λεπτ.
Beurre d'escargot
10min
Sauce au poivre
25min
Sauce beurre blanc
20 λεπτ.
Sauce béarnaise
20 λεπτ.
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 λεπτ.
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
20 λεπτ.
Sauce hollandaise
25min
Beurre blanc
25min
Sauce béarnaise
40 Min