Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g d'eau
-
2
c. à café bombées de fond de légumes ou de viande maison
of 2 cubes de bouillon de légumes ou de viande, émiettés - 80 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 640 g de riz spécial risotto (Carnaroli ou Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson
- 120 g de vin blanc sec
- ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1006 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Coulant au chocolat
40min
Risotto
30 min
Pâte à cookie crue
15min
Lasagne à la bolognaise
35 min
Mousses au chocolat
3h 20min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 godz. 20 min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Pâte à cake salé
15min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15min
Risotto (Escale gourmande)
30 min