Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de granos de cereales (por ej. trigo, centeno, espelta, trigo sarraceno)
of 250 g de legumbres secas (por ej. garbanzos, lentejas, alubias secas)
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 3525 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 203.5 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 29.5 g
- Natrium
- 727.5 mg
Alternatieve recepten
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Carne picada
35 Min
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 min
Piadinas sin gluten
45min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 Std. 35 Min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1h 30min
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
1h
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Cocción de garbanzos
9h 40min
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.