Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Parmesan cheese, cubed (1 cm)
- 85 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g unsalted butter, cold, cubed (1 cm), divided
- 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, vegetable or beef
of 1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 679 mg
Alternatieve recepten
Lemon Risotto
30 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Risotto with Parmesan cheese
25 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Berry Dream (TM6)
10min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
Berry Foam (TM6 Metric)
10min