Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Parmesan cheese, cubed (1 cm)
- 85 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g unsalted butter, cold, cubed (1 cm), divided
- 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, vegetable or beef
of 1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 679 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40 min.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Lemon Risotto
30min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min