Papryka po włosku

Papryka po włosku

4.7 360 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 porcje

Ingrediënten

  • 2 ząbki czosnku
  • 50 g oliwy z oliwek
  • 700 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 150 g bakłażana (optioneel) pokrojonego w 3 cm kawałki
  • 40 g białego wina, półwytrawnego
  • 40 g octu balsamicznego
  • 20 g cukru
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 10 g soli
  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście drobno posiekanej

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 978.8 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 842.5 kJ / 201.3 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 20.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...